miercuri, 9 aprilie 2014

Aparat de purificat apa


Livrarea se face prin curierat, plata in contul bancar pe care vi-l vom comunica. Produsele ajung la voi in 7 zile lucratoare.

Numele

Contaminantului

%

reducere

Arsenic

68%

Cadmiu

87%

Crom

90%

Plumb

91%

Cupru

87%

Nichel

83%

Aluminiu

95%

Fier

73%

Mercur

96%

Carecteristici:

1.Filtreaza apa pana la 1 micron;

2. Adaugă mineralele esenţiale;

3. Conţine energie magnetica – apa este astsfel bio-receptoare;

4.Elimina elemente de contaminare ca: aluminiu, clor, cupru, fier, plumb, magneziu, mercur, si cateva elemente organice;

5.Elimina particule ca : azbest, microbi, chisturi etc.

 

 

PiMag Waterfall beneficiază de un profil modern, compact ce foloseşte sisteme ingenioase, gravitaţionale şi o filtrare unică în mai multe etape care include ceramice Pi pentru a crea apă alcalină în acelaşi timp reducând contaminanţii.

 

Preţ Sistem Waterfall – 1120 lei (tva+transport inclus)

Filtrul sistemului PiMag Waterfall conţine două prefiltre (polietilenă tereftalat), situate  în capătul coloanei din filtru. Prima coloană conţine carbon îmbogăţit cu materiale alcaline şi răşină schimbătoare de ioni. A doua coloană conţine bile de lut, bile de argint bio şi bile de minerale. A treia coloană conţine nisip de siliciu si KDF.

Preţ Cartuş Filtrant –295 lei (tva + transport inclus)

Se schimbă la 1000L sau la 4 luni (aparatul are un sistem automat prin care utilizatorul este anunţat că este momentul să schimbe filtrele – semnalizare prin LED).

Pietricelele Minerale din PiMag Waterfall (provin de sub nivelul mării, de lângă o mică insulă coreană) conţin diferite minerale din clasa silicatelor, care ajută să suplimenteze apa Pi bogată în minerale.

Se înlocuiesc la dupa fiecare an de folosinta continua.

Pret Pietre Minerale – 155 lei (tva + transport inclus)

Pentru a vedea o prezentare video a Sistemul de apa Pi- Waterfall PiMag, intrati pe urmatorul link: http://www.youtube.com/watch?v=5hFb7w0VZHU

Pentru a vedea un test excelent, care arata cum sistemul de filtrare de la Nikken modifica PH-ul apei, de la acid la bazic (apa vie):

http://www.youtube.com/watch?v=RmTgVy9c9LI

Cum se schimba filtrul de apa:

http://www.youtube.com/watch?v=6uiFg6cv2JU

Cu toţii cunoaştem studiile doctorului Massaru Emoto prin care acesta a reusit sa surprinda modul prin care gândurile şi sentimentele influenţează structura apei,  şi cum totodată, apa înmagazinează toate informaţiile transmise din mediul său înconjurător.

Dr. Massaru a reusit cu ajutorul unui dispozitiv ce utiliza rezonanţă magnetica, să impregneze apa cu diverse informaţii benefice, curative şi a început să studieze şi să fotografieze cristale de apă îngheţată cu ajutorul unui microscop plasat într-o cameră la -25°C.

Rezultatele sale, uluitoare de altfel, au fost prezentate în cartea sa “Messages from Water” (Mesajele apei), care pune în evidenţă efectul informaţiei şi conştiinţei asupra apei.

 

Apa, supusă unor diverşi factori exteriori, şi-a schimbat structura moleculară iar pozele în care structura apei apare sub forma  « fulgului de nea », poartă numele de « Apă structurată », apa a cărei structură moleculară este hexagonală.

Apa hexagonală (structurată)

O apă obişnuită se prezintă în aglomerări(clusteri) de 12-18 molecule, care nu reuşesc să pătrundă în celule deoarece canalele membranei celulare sunt hexagonale. De aceea apa care hidratează cel mai bine celulele este apa hexagonală. Aceasta există în procent mare într-un organism tânăr, sănătos. Moleculele din apa liberă sunt organizate în structuri compacte, hexagonale, care au putut fi fotografiate sub formă de cristale compacte hexagonale la -25 grade Celsius (Masaru Emoto). Miliarde de astfel de molecule se leagă una de cealaltă într-o lume acvatică ce arată şi se comportă cu totul altfel decât apa de la robinet. Acestă apă organizată este importantă deoarece este mai eficientă ca alte tipuri de apă. Este mai mobilă.

Suntem capabili să gândim, să alergăm, să muncim şi să ne jucăm datorită minunatelor funcţii pe care le îndeplinesc celulele.

- Comanda aici: http://www.puterea-creatiei.ro/produs/sistemul-de-apa-pi-waterfall-pimag-de-10-5-l/#sthash.E5RhPQpQ.dpuf?afiliati=27



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu