marți, 29 aprilie 2014

CEAIUL DE MENTA



O metoda eficienta pentru slabit o reprezinta sectiunea ceaiurilor care ajuta la detoxifierea organismului eliminand toxinele dar si surplusul de apa. Acestea pot fi consumate atat inainte de masa dar si dupa mese pentru a ajuta la accelerarea arderilor.Pentru rezultate optime se recomanda si urmarea unui regim alimentar.

Acest ceai ajuta si el la pierderea kilogramelor in plus, deoarece taie pofta de mancare. Ceaiul de menta cu lamaie este indicat in curele de slabire deoarece combate senzatia de foame si confera o digestie mai usoara.
Ceaiul de menta cu lamaie poate fi baut si cald si rece, avand calitatea de a taia pofta de dulce cea aparuta pe fond de stres sau oboseala.
Prepara o infuzie din 2 lingurite de planta uscata sau cateva frunze de planta verde, peste care toarna apa clocotita. Ceaiul de menta este ideal si dupa o masa copioasa, pentru ca ajuta la digestie.Este indicat in toate dietele Insa acesta trebuie consumat cu moderatie deoarece constipa, fapt ce va ingreuna cura de slabire. De aceea, nu bea mai mult de 3 canite pe zi si incerca sa il alternezi cu alte ceaiuri pentru slabit.

Ada Sinziana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu