marți, 24 iunie 2014

IARBA de GRAU iti poate reda culoarea naturala a parului!

IARBA de GRAU contine un numar impresionant de nutrienti care fortifica si intineresc totul, de la celule si tesuturi pana la organe. Gratie continutului sau impresionant de clorofila (aproximativ 70%), a celor 17 aminoacizi esentiali, a celor 90 de minerale, vitamine si enzime, iarba de grau poate fi considerata o adevarata minune a naturii.
De asemenea, IARBA de GRAU ajuta si la incetinirea procesului de imbatranire, asa ca te vei simti mai tanar, daca iti vei face un obicei din a consuma suc de iarba de grau.
Conform medicii traditionale chineze, pigmentarea parului este influentata de calitatea sangelui si de sanatatea rinichilor.
Daca parul tau a devenit alb, inseamna ca sangele si rinichii tai au nevoie de consolidare.
Numeroase studii au aratat ca aceasta metoda chiar ar functiona, iar multi oameni care au baut aceasta bautura miraculoasa au reusit sa scape de firele albe, in acest mod.
Asa ca, trebuie sa consumi suc din IARBA de GRAU in mod regulat, daca doresti sa beneficiezi de aceste benficii uimitoare, cat mai repede.
Aceasta lupta impotriva celulelor canceroase si a tumorilor si ajuta la detoxifierea organismului. Asa ca nu vei scapa doar de firele albe, beneficiile acestei plante fiind nenumarate.
Graul (triticum aestivum) este cunoscut pentru proprietatile sale uimitoare, asa ca pregateste-te pentru o lista lunga de beneficii:
1. LUPTA IMPOTRIVA TUMORILOR. Asa cum am mentionat mai devreme, IARBA de GRAU poate lupta impotriva tumorilor, fara a fi toxica precum sunt tratamentele medicale tipice.
2. UN ANTIOXIDANT PUTERNIC. Fiind un antioxidant uimitor, IARBA de GRAU are puterea de a proteja ficatul si sangele, neutralizeaza substabtele toxice ca nicotina, cadmiu, strontiu, mercur si clorura de polivinil.
3. CONTINE OXIGEN LICHID. Acest element este vital corpului nostru, fiind implicat in nenumarate procese ce au loc la nivelul corpului. De asemenea lupta impotriva celulelor canceroase ( acestea nu pot exista in prezenta oxigenului inabundenta).
4. "ARHITECT" al SANGELUI. Un important aspect al clorofilei consta in compozitie ei, similara hemoglobinei, compusul care are rolul de a transporta oxigenul in sange. In momentul in care clorofila este absorbita in corpul uman, aceasta este transformata in sange.
Totodata, clorofila poate duce la dublarea celulelor rosii din corp, in momentul care se impregneaza in compozitia sangelui.
IARBA de GRAU te poate ajuta sa-ti recapeti culoarea naturala a parului, asa ca poti spune adio firelor albe, atat timp cat este consumata cu regularitate.
Trebuie sa consumi suc din IARBA de GRAU in mod regulat, daca doresti sa beneficiezi de aceste benficii uimitoare, cat mai repede.
Pentru inceput, poti incepe sa cresti iarba de grau, chiar la tine acasa. Ai nevoie de cateva boabe de grau, pamant si apa. Daca ti se pare un proces prea elaborat, poti cumpara pulbere de IARBA de GRAU, aceasta poate fi gasita in plafare sau magazinele de plante medicinale. Pulberea poate fi amestecata cu sucuri, fiind mai usor de baut, in special pentru cei care nu sunt obisnuiti cu gustul mai putin placut al acesteia.
Tine minte ca este indicat sa bei dimineata, pe stomacul gol, sucul din IARBA de GRAU. Trebuie consumat o cantitate mica, un paharel de dimensiuni mici fiind ideal (aproximativ 30 ml).
Sursa: http://www.naturalcuresnotmedicine.com/2014/03/wheatgrass-gets-rid-grey-hair-much.html

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu